Головна » 2021 » Сентябрь » 18 » Олімпійський тиждень
11:09
Олімпійський тиждень

 

  Надзвичайно насиченим видався Олімпійський тиждень у Гранки-Кутівській ЗОШ. На початку тижня юні спортсмени випробували себе у  змаганнях з настільного тенісу, п'ятикласники на уроці трудового навчання виготовляли медові пряники-медалі для переможців змагань, а шестикласники здійснили екскурс в історію досягнень українських атлетів , переглянувши книгу "Олімпійське сузір'я".  

 Творчо та по-новому підійшли учні  до завершення Олімпійського тижня. Радо відгукнулися на пропозицію Світлани Антонівни провести батл, до якого готувалися завчасу. Виготовлення помпонів, підбір музики , вивчення рухів , репетиції, останні штрихи - і виступ.

 Повірте, це треба було бачити! Бо світлини, які запропонуємо для перегляду, не зможуть передати постановки танцю, емоцій та почуттів учасників, граційності та синхронності виконавців.

 Але труднощі були попереду .Ой, як було складно членам незалежного журі визначитися з переможцями! Потрібно було вибрати кращих із кращих. Радилися доволі довго, але таки визначилися .

 І місце виборола команда учнів 7 класу

 ІІ місце у восьмикласників. Їхнім «талісманом» стала Наталія Михайлівна, класний керівник і член команди.

 ІІІ місце за майбутніми випускниками,

 Шкода, що було лиш 3 кубки, бо так хотілося такі ж нагороди вручити ще п’ятикласникам та шестикласникам, виступи яких були чудовими.

 Усім учасникам вручили солодкі пряники- медальки, які спекла учитель трудового навчання Зоряна Богданівна , а розписували ці символічні нагороди самі ж діти.

З особливими словами подяки хочемо звернутися до сільського голови Дмитра Пилиповича Сапиги, який посприяв у придбанні нагород, та Костянтину Самохвалову, спонсору нашого свята .

Переглядів: 194 | Додав: G_Romaniv | Рейтинг: 0.0/0