Головна » 2018 » Октябрь » 14 » Свято учителя у Гранки- Кутівській школі
19:47
Свято учителя у Гранки- Кутівській школі

     День учителя – одне з найвеличніших шкільних свят, яке щороку відзначається у першу неділю жовтня .У цей день на честь освітян звучать найщиріші слова вдячності , лунають дзвінкі пісні та гарні побажання , милують око шкільні стіннівки . А ще учні проводять незабутні урочистості для своїх учителів, дарують їм букети осінніх квітів і власноруч виготовлені сувеніри.

     Саме таким цікавим і неповторним було свято для тих , чия професія від Бога , у Гранки – Кутівській ЗОШ І-ІІ ступенів .Школярі щиро дякували педагогам за знання ,любов та зерна доброти, які вони засівають у дитячі серця. І на цей раз не обійшлося без смаколиків . Медові пряники-сердечка з написом « Зоре наша світова» восьмикласники подарували усім учителям. Веселі жарти , кумедні сценки , дотепні подаруночки змушували учителів щиро посміхатись і гучно аплодувати.

      Та , мабуть , найсерйознішими і найвідповідальнішими на святі були його організатори - учні 9 класу. Усі вони відчули себе справжніми учителями , адже в посвяту Дня учителя їм віддали на один день управління школою та проведення уроків.

      І справжнім сюрпризом для учителів був флеш-моб . А тут уже в ролі педагога- наставника виступила учениця 8 класу Могильна Вероніка.

Переглядів: 267 | Додав: G_Romaniv | Рейтинг: 0.0/0