Головна » 2018 » Апрель » 29 » Тиждень правових знань
20:54
Тиждень правових знань

     

                               Тиждень правових знань у школі 
З метою профілактики злочинів та правопорушень серед неповнолітніх, виховання правової свідомості учнів у рамках  Тижня правових знань у Гранки-Кутівській  школі проведено правову вітальню «Кримінальна відповідальність неповнолітніх».

    Дев’ятикласники ознайомили присутніх з термінами «правопорушення», «кримінальна відповідальність», назвали види покарань, що застосовуються щодо неповнолітньої  особи, яка скоїла злочин, розповіли про особливості кримінальної відповідальності неповнолітніх. Учні оцінювали причини підліткової  злочинності в Україні, висловлювали власне ставлення до злочинів.

     На засіданні правової вітальні було підведено підсумки попередньо проведеного конкурсу малюнків  «Конституція очима дітей» і нагороджено переможців. Ними стали Боднар Юлія(3кл.), Маркевич Юрій(5кл.), Підсадоча Уляна(5кл.).

       Закінчуючи засідання, школярі наголосили на тому, що наш Основний Закон–Конституція гарантує нам можливість людського життя, ставить його попереду будь-яких чинників нашого буття. Саме тому ми завжди повинні памятати: «Кожна людина має обовязки перед суспільством, у якому тільки й можливий повний розвиток її особи».

Переглядів: 507 | Додав: Henderson | Рейтинг: 5.0/1